The Deck at Lincoln Station 

Lincoln, MA 

The Deck at Lincoln Station is the result of a long-desired renovation of a courtyard space with overflowing potential. Located at the retail and grocery center in Lincoln that is commonly referred to as the "Mall", at the Lincoln train station, it is currently underutilized in an environment that could capitalize on more amenities for shoppers and local residents. The proposed changes for the space include maintaining an existing grove of paperbark birch trees, while incorporating a new performance stage and dining area. The small space maintains an open character to allow for multiple programming opportunities such as community fairs, art exhibits, and movie nights.

 

 

 

CREDITS

CLIENT:                                       THE RURAL LAND FOUNDATION

YEAR COMPLETED:                  ONGOING

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7