Otter Cove Residence 

Big Sur, California 

This 8,000 SF, custom residence sits perched atop the dramatic, rocky cliffs of the Big Sur Coast.  The residence is designed to take advantage of the topography and its uninterrupted coastal view, resulting in organic, yet contemporary forms. The outdoor spaces, including dinning terraces, overlooks, a lawn for children’s play or adult entertainment, and guest parking, take on distinct forms and compliment the undulating architectural form. The landscape character is a mixture of carefully choreographed ornamental plantings and native revegetation of the site.

 

 

CREDITS: 

CLIENT:                        Home Owners

ARCHITECT:                Sagan Piechota Architecture

YEAR COMPLETED:   2008

 

Otter Cove Residence
Otter Cove Residence

press to zoom
Otter Cove Residence
Otter Cove Residence

press to zoom
Otter Cove Residence
Otter Cove Residence

press to zoom
Otter Cove Residence
Otter Cove Residence

press to zoom
1/10